عصب کشی دندان شیری

با عصب کشی دندان های شیری می توان درمان این دندان ها را انجام داد و بدین صورت قابلیت استفاده بیشتر از این دندان ها را برای کودکان فراهم نمود. عصب کشی دندان های شیری باید متناسب با گروه سسنی کودکان توسط متخصص اطفال و تحت شرایط این گروه سنی صورت گیرد.

دندان های شیری نقش بسزایی در غذا خوردن کودکان دارند، وجود نقص و مشکلات در این دندان ها می تواند در رشد و شکوفایی این گروه سنی تاثیر فراوان داشته باشد. لازم به ذکر است که صحبت کردن و زیبایی کودکان تحت تاثیر دندان های کودک است، ینابراین انجام درمان های دندانپزشکی در کودکان از اهمیت بالایی برخوردار است.

عصب کشی دندان شیری

عصب کشی دندان شیری چگونه است؟

انجام درمان های دندانپزشکی در کودکان نیاز به همراهی کودک و والدین دارد، از این رو انجام درمان های مربوط به کودکان تحت شرایط خاص صورت می گیرد. در عصب کشی دندان شیری، بافت عصب و پالپ از درون دندان برداشته شده و از این طریق عفونت دندان و آسیب واره به دندان شیری از بین می رود.

به دلایل مختلفی دندان های شیری کودکان نیاز به درمان های عصب کشی دارند، از جمله این موارد می توان به گزینه های زیر اشاره نمود:

  • پوسیده شده دندان های شیری، بروز پوسیدگی های دندانی در کودکان امری شایع است که می تواند مشکلات بعدی نظیر درد و عفونت های دندانی را منجر گردد. بنا به تشخیص دندانپزشک، دندان شیری پوسیده کودکان نیاز به عصب کشی دارد.
  • آسیب رسیدن به عصب دندان در اثر ضربات وارد شده به دندان های شیری، میزان ضربه می تواند باعث آسیب جدی به عصب باشد که درمان عصب کشی را لازم می کند.
  • دندان های شیری عفونی شده، عفونت های دندان های شیری می تواند باعث آبسه دندان در کودکان گردد که مشکلات بعدی نظیر درد و ناراحتی را به دنبال دارد. در این مورد نیز به عصب کشی دندان شیری وجود دارد.

برای عصب کشی دندان های شیری با توجه به شرایط سنی که کودکان دارند، درمان باید با در نظر گرفتن موارد متعددی انجام گیرد. در ادامه در مورد نحوه عصب کشی دندان های شیری بحث خواهیم کرد.

مراحل عصب کشی دندان شیری چگونه است؟

در عصب کشی برای دندان های شیری، درمان با توجه به شرایط سنی کودکان صورت می گیرد. مراحل این درمان در کودکان به شرح زیر می باشد:

  • بی حس کردن دندان و موضع مورد درمان توسط دندانپزشک، در برخی از کودکان به دلیل دشواری در همراه سازی کودک در حین درمان و برای افزایش شرایط ایده ال برای درمان، از بیهوشی در عصب کشی دندان های شیری افراد استفاده می گردد. انتخاب روش مناسب برای درمان کودک بسته به نظر دندانپزشک و شرایط کودک دارد.
  • ایجاد حفره برای دسترسی به پالپ دندان، دندانپزشک با ابزارهای مخصوص با ایجاد حفره های کوچک و بسیار هدفمند، به پالپ دندان شیری دسترسی پیدا می کند.
  • خروج پالپ دندان شیری، با ابزار مخصوص عصب و پالپ دندان برداشته می شود.
  • ضد عفونی کردن دندان و شست و شوی کانال های ریشه دندان
  • پر کردن دندان شیری با ماده مخصوص نظیر آمالگام یا کامپوزیت.

معمولا دندان های عصب کشی شده حساس می گردند و نیاز به استفاده از روکش های دندانی نیز دارند، دندانپزشک بسته به شرایط کودک از روکش های مناسب استفاده می کند.

عصب کشی دندان شیری

عصب کشی دندان شیری چه ضرورتی دارد؟

درمان عصب کشی دندان های شیری دارای مزایای فراوانی است که می توان موارد زیر را نام برد:

  • حفظ دندان های شیری، دندان های شیری برایی کودکان کارایی فراوانی داشته و عصب کششی می تواند از افتادن این دندان ها جلوگیری نماید.
  • درمان عفونت های دندانی و جلوگیری از بروز عفونت ها در سایر دندان ها
  • از بین بردن دردهای دندانی
  • ...

مراقبت های پس از عصب کشی دندان شیری

دندانپزشک برای عصب کشی دندان های شیری، تمامی شرایط لازم را بررسی می نماید و درمان را انجام می دهد. پس از عصب کشی ممکن است دندان تا مقطع زمانی نسبت به سرما یا گرما حساس گردد که زودگذر بوده و جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد.

همچنین بروز دردهای مقطعی بعد از عصب کشی را می توان با مصرف داروها و مسکن های تجویزی دندانپزشک برطرف نمود. بهتر است پس از عصب کشی نیز کودک تحت معاینات دندانپزشکی در دوره های زمانی منظم قرار گیرد تا سلامت دندان های او همیشه بررسی گردد.

درمان عصب کشی در کودکان با توجه به حساسیت های لازم برای درمان این قشر باید توسط متخصص اطفال در محیطی مناسب انجام گیرد. درمان کودک در محیطی کودکانه و متناسب با این قشر می تواند نتایج درمانی را بهتر قابل دسترس نماید.

در کلینیک دندانپزشکی دکتر رحیمی به صورت تخصصی درمان ها دندانپزشکی، بخصوص عصب کشی دندان های شیری برای این گروه سنی انجام می گیرد.

ثبت نظرات
نظرتون رو اینجا وارد کنید ...
نظر شما با موفقیت ثبت شد.
Hurray! Your have successfully entered the captcha.