علت خونریزی لثه در کوکان چیست؟

لثه کودکان حساس بوده و ممکن است به علت های گوناگون دچار خونریزی شود، بنابراین مراقبت از لثه کودکان امری لازم است. در این مقاله به بررسی و بیان بروز خونریزی لثه کودکان خواهیم پرداخت.

دلایل خونریزی لثه کودکان کدام هستند؟

از مهم ترین عوامل برای خونریزی لثه کودک می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • عدم رعایت بهداشت دهان و دندان: کودک باید در زمان مشخص دندان های خود را مشواک بزند و از نخ دندان بهره گیرد تا پلاک ها و باکتری های جمع شده روی دندان ها را از بین ببرد. این مشکلات می تواند باعث التهاب لثه گردد که به اصطلاح به آن ژینژیویت گفته می شود. بروز قرمزی و تورم و در برخی از موارد خونریزی از عوارض رعایت نکردن بهداشت دهان و دندان است.
  • آسیب زدن به لثه: در اثر ضربه و جویدن اشیاء سخت، یا مسواک زدن غیر اصولی، ممکن است به بافت لثه آسیب وارد شود و این امر خونریزی های بعدی را در پی داشته باشد.
  • عاداتی همچون دندان قروچه: این عادات نیازمند درمان بوده زیرا ممکن است به لثه و دندان ها آسیب وارد شود.
  • بیماری های لثه: بیماری های لثه می تواند به استخوان و بافت های نگهدارنده دندان آسیب وارد کند. بروز خونریزی در چنین مواردی غیر عادی نمی باشد.
  • مصرف برخی از داروها: برخی از داروها می تواند عوارضی داشته باشند که یکی از این عوارض، خونریزی لثه است.
  • اختلالات خونی: برخی از اختلالات خونی باعث خونریزی آسان لسه و سایر قسمت های بدن می شود.
  • کمبود ویتامین ها نظیر ویتامین c و k که می تواند باعث خونریزی از لثه کودکان گردد.
علت خونریزی لثه در کودکان

برای جلوگری از خونریزی لثه کودکان چه کنیم؟

والدین باید از لثه کودکان خود مراقبت کرده و از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری نمایند، برخی از مهم ترین اقداماتی که باید انجام داد به شرح زیر هستند:

  • به کودکان خود آموزش دهید که نحوه صحیح مسواک زدن چگونه است، آن ها باید دو بار در روز به مدت دو دقیقع دندان های خود را مسواک بزنند و از اوردن فشار بیش از حد به لثه جلوگیری شود. استفاده از مسواک نرم برای گروه سنی کودکان توصیه می گردد.
  • نحوه صحیح استفاده از نخ دندان برای کودکان آموزش داده شود.
  • کودکان را برای معاینات دوره ای نزد دندانپزشک ببرید.
  • رژیم غذایی مناسب و حاوی ویتامین های مورد یاز برای بدن کودکان در نظر گرفته شود.
  • در صورت بروز خونریزی از لثه کودکان با مراجعه به دندانپزشک، درمان مناسب برای این گروه سنی در نظر گرفته شود.

خونریزی از لثه مشکل حادی نیست، اما بی توجهی به آن و عدم دریافت درمان مناسب می تواند عواقب جدید را برای کودک به همراه داشته باشد.

با بهره گیری از خدمات دندانپزشکی اطفال، دندان های سالم و زیبا را برای کودک دلبند خود فراهم آورید.

مقالات مرتبط
مطالب بیشتر را مطالعه کنید
بیماری تحلیل لثه در کودکان چیست و چگونه درمان می شود؟

بیماری تحلیل لثه در کودکان چیست و چگونه درمان می شود؟

تحلیل یا پس‌روی لثه یکی از مشکلات رایج در کودکان ۷ تا ۱۲ ساله است. این وضعیت می‌تواند به دلیل عوامل مختلفی مانند بهداشت ضعیف دهان و دندان، بیماری‌های زمینه‌ای، رژیم غذایی نامناسب و به‌ویژه عفونت‌های باکتریایی و تشکیل پلاک دندانی رخ دهد. در این مقاله به بررسی تحلیل لثه در کودکان، علت و راه درمان آن می‌پردازیم.

راههای درمان پوسیدگی دندان کودکان و دندان شیری چیست؟

راههای درمان پوسیدگی دندان کودکان و دندان شیری چیست؟

پوسیدگی دندان کودکان یکی از مشکلات شایع دندانپزشکی است که می‌تواند بر سلامت و کیفیت زندگی کودکان تأثیر زیادی بگذارد. این مشکل، به خصوص در دندان‌های شیری که در کودکان بین سنین ۶ ماه تا ۱۲ سال جایگزین دندان‌های دائمی می‌شوند، بسیار مهم است.

علت عفونت لثه در کودکان چیست؟

علت عفونت لثه در کودکان چیست؟

عفونت لثه در کودکان یکی از مشکلات شایع بهداشتی است که می‌تواند تأثیرات قابل‌توجهی بر سلامت دهان و دندان آن‌ها داشته باشد. این عفونت‌ها معمولاً ناشی از تجمع باکتری‌ها و پلاک‌های دندانی بر روی لثه‌ها و دندان‌ها هستند و در صورت عدم درمان مناسب، می‌توانند منجر به بیماری‌های جدی‌تری شوند. شناسایی زودهنگام علائم و نشانه‌های عفونت لثه و درک علل زمینه‌ای آن، به والدین و مراقبان کمک می‌کند تا اقدامات پیشگیرانه و درمانی مناسب را برای حفظ سلامت دهان و دندان کودکان خود انجام دهند.

ثبت نظرات
نظرتون رو اینجا وارد کنید ...
نظر شما با موفقیت ثبت شد.
Hurray! Your have successfully entered the captcha.